Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Párizs mellett egy valódivá vált álomvilág várja az idemerészkedő turistákat.
Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival - Eurodisney - Disneyland

A szerelmesek, a fények, a kifinomult stílus és a könnyed elegancia városa, ahol a levegőnek is bagett illata van és a csapból is bor folyik. Nagyjából így fest a borzasztóan eltúlzott, de Disney világához képest földhözragadt bemutatása a francia fővárosnak. Igaz, ami igaz, Párizs gyönyörű hely, felejthetetlen élményeket kínál a városba érkezőknek, de ez nem sajátos tulajdonság, a világon elég sok hely képes ilyesmire. Ha szeretnénk kicsit egyedibbé tenni az utunkat, érdemes ellátogatni a város közelében lévő Disney világba.

Ha egy romantikus hétvégénél kicsit többet időzünk Franciaországban, semmiképpen se hagyjuk le a látnivalók listájáról Disneylandet, sőt, ne csak a listánkra írjuk fel, nézzük is meg!

Ne féljünk, hogy ez a gyerekeknek szánt vidámpark elrontja a kikapcsolódásunkat, hiszen például ha kettesben érkezünk szerelmünkkel, képzeljük csak el, hogy milyen mesés a naplementében andalogni Csipkerózsika kastélya előtt, és aztán próbáljuk is ki! A kalandokkal és izgalmas látnivalókkal pedig csak a közös emlékeinket szaporítjuk. Ha szeretnénk közelebb kerülni a mesevilághoz, megszállhatunk a parktól nem messze, a Disney's Sequoia Lodge® az egyik legközelebbi választás.

Persze ez érvényes azokra is, akik családdal, kisgyerekkel utaznak ide, bár nekik valószínűleg kötelező programként van bevésve a naptárba a látogatás. Körhinták, kisvasút, szellemkastély, hullámvasút, csónakázás persze mind egy-egy meséhez kapcsolódó körítésben, de vár ránk a Kincses sziget felfedezése vagy egy űrutazás is. És a végére már csak egy közös fotó hiányzik minden idők Mickey egerével!

A Disneyland hotelének árai és szállásfoglalás itt!

Ha máshol szeretnél Párizsban megszállni, itt keress!

A Seven Hotel egy olyan párizsi luxusohotel, ahová gyerek nélkül érdemes érkezni. ;-)

Kapcsolódó cikkek

Zsolnay kávéház - Budapest

Bemutatjuk az egyik legszebb budapesti kávézót

Budapesten van egy kávézó, amelyet egyszer mindenképpen fel kell keresned. Zsolnay Kávéház a neve.

Mexikó - érdekességek - csivava, tortilla, tequila, rúdtánc fesztivál

Mexikó

Ha Mexikóban nyaralnál, júniusban menj, mert ekkor van az Urban Pole Dance Day.