Afrika luxuskivitelben: a felsőtárkányi Bambara Hotel Premium****

Élménygazdag pihenést kínál a Bükk lábánál található egyedi egzotikus ékszerdoboz.
Bambara Hotel Premium****: Afrika luxuskivitelben

A szálloda prémium minőségű szolgáltatásaival várja az idelátogatókat, akik érkezzenek családostul vagy csak párban, biztosan elégedetten távoznak. A hotel minden fronton az afrikai motívumvilággal dolgozik, és a varázslatos hangulatról is gondoskodik úgy, hogy közben a hotel vendégeinek a kényelem legmagasabb szintjét biztosítják.

1000 négyzetméteren,két szinten elterülő wellness mennyország gondoskodik arról, hogy a relaxálni és feltöltődni érkezők se szenvedjenek hiányt semmiben. Különleges afrikai tematikájú kunyhókban élvezhető egyedi spa szolgáltatások, élmény- és gyerekmedencék, az intimebb pihenéshez pezsgőfürdő és szauna is rendelkezésre állnak, illetve a különleges hangulatvilágításával misztikussá váló barlangfürdő, amiben külön öblökbe vonulhatunk vissza pihenni.A Bambara Hotel főépületén kívül 7 különálló épület is tartozik a 76 egyedien kialakított afrikai tematikájú szobához. A Grio falu épületei lehetővé teszik a pároknak, hogy a szállodától 30 méterre elvonulva pihenjenek. A 7 bungalow a Majomudvar nevű területen kapott helyet, ami a hotel melletti erdős részen kialakított tér. A Bükki Rejtélyparkban kialakított kalandpark labirintusával, játékaival igazi aktív családi kikapcsolódássá varázsolja az itt töltött napokat.A szabadidős programok során a természetvédelmi terület szépségeinek megismerésére is lehetőség van, de azoknak sem kell lemondania a vadregényes pillanatokról, akik csak a sálloda területén tartózkodnak. A szálloda kabalái a hotel átriumában élő szurikáták, akik az elveszett majomváros tematikájú parkban élő törpekengurukkal együtt igazi szupersztárok.

A beltéri medencék mellett 3 kültéri medence, ezek közül egy 3 szintes óriás pezsgőfürdős élménymedence, illetve a körülöttük kialakított pihenők együtt igazán üdítővé teszik az itt töltött pillanatokat. De a frissítést is lehet magasabb szintre vinni, amiről a tradicionális drink bár gondoskodik különleges italkínálatával és az autentikus zenei aláfestéssel.

Árak és szállásfoglalás itt!

Kapcsolódó cikkek

Mexikó - érdekességek - csivava, tortilla, tequila, rúdtánc fesztivál

Mexikó

Ha Mexikóban nyaralnál, júniusban menj, mert ekkor van az Urban Pole Dance Day.

A nyilvános wifi hálózat veszélyei

Néhány szabály, amit érdemes betartani, ha nyilvános wifit használsz

Érdemes odafigyelni bizonyos dolgokra, ha nyilvános hálozatokhoz csatlakozunk, ezek ugyanis közel sem annyira biztonságosak, mint elsőre gondolnánk.

Az online kaszinók jobbak, mint a személyesen látogathatók?

Az online kaszinók jobbak, mint a személyesen látogathatók?

Valószínűleg benned is felmerült már a kérdés, ha valaha jártál kaszinóban, de nem próbáltad ki az online változatot belőle, hogy vajon milyen egy online kaszinó.