Balaton Sound közeli szállások: ezek közül érdemes válogatni

A nyár sokak számára egyet jelent a szabadtéri fesztiválok sorával, melyek részben a Balaton partján is fellelhetőek.
Balaton Sound közeli szállások - ezek közül érdemes válogatni

A nyár sokak számára egyet jelent a szabadtéri fesztiválok sorával, melyek részben a Balaton partján is fellelhetőek. A térség egyébként is töretlen népszerűségnek örvend a nyári időszakban, és ezen az igencsak magas árak sem sokat változtatnak. A Balaton Sound idén is várja azokat, akik a magyar tenger partján szeretnék kiélvezni a koncertek és a jó társaság kínálta lehetőségeket. Ahhoz azonban, hogy a legnagyobb kényelem is társuljon az esti bulikhoz, érdemes már most foglalni szállást.

Bár a kempingezésnek megvan a saját hangulata, de még mindig nem tud olyan kényelmet nyújtani, mint egy ilyen szállás. Nem véletlen, hogy egyre többen keresik kifejezetten az apartmanok és a nyaralók nyújtotta lehetőségeket akkor is, ha szabadtéri fesztiválok koncertjein szeretnének részt venni. Nem ritka, hogy nagy társasággal utaznak a fiatalok, és ilyenkor a több hálószobával rendelkező nyaralók és villák remek választásnak bizonyulnak. A bérleti díjat leosztva megfizethető árakkal találhatják szembe magukat az érdeklődők, és akár luxus színvonalon is tölthetik az időt a Balatonnál.

A Balaton Sound egyébként pont a nyári főszezonban kerül megrendezésre, amikor az árak rendszerint igencsak elrugaszkodnak a reálistól. Fontos tehát, hogy ha mindenképpen a tó környékén szeretnél megszállni a rendezvény idején, és nem csak egyetlen napra utaznál le egy-egy fellépő kedvéért, akkor már most célszerű lehet szállást foglalni. Zamárdiban rendkívül széles választékkal találkozhatsz. Ha az árak elsődlegesek, akkor az ifjúsági táborok lehetnek a megfelelőek. Amennyiben az általuk nyújtottaknál nagyobb szabadságra és kényelemre vágysz, akkor apartmanok és vendégházak várják jelentkezésedet. Akár úszómedencés apartmanok is elérhetőek a környéken, melyek remek kikapcsolódást nyújtanak akkor, ha nem épp a Balaton Sound programjait választanád.

A csendes utcákban fekvő apartmanok kitűnő kikapcsolódást nyújtanak akár családok részére is, így ha a fiatalok a Soundon buliznának, a család többi tagja igényes körülmények között pihenhet, akár saját úszómedence használatával. Az apartmanok rendszerint tökéletes felszereléssel állnak rendelkezésre, így legyen szó a konyháról, a kertben kialakított grillező helyről, vagy akár a ház falain belül levő szaunáról és a kerti medencéről, minden egy helyen megtalálható ahhoz, hogy több hetes pihenés időtartalmára is tökéletesek legyenek az ilyen szálláshelyek.

Akár 10-12 fő fogadására alkalmas villák is elérhetőek a térségben, melyek akkor is remek választásnak bizonyulnak, ha nagyobb társaság utazik a Balatonhoz. Ha a Sound már egy-két nap alatt kiütne, akkor érdemes felfedezni a magyar tenger környékét. Nem csak páratlan tájakkal és izgalmas fürdőzési lehetőségekkel várja a turistákat a Balaton, hanem olyan komplexumokkal, szabadtéri helyszínekkel is, amelyek egészen különleges élményeket kínálnak. Ha pedig kinőttél volna már a hajnalig tartó bulikból, akkor élvezd a kerti medence hűs habjait a balatoni éjszakákon, vagy pihenj rá a következő napra, amikor a Balaton eddig még ismeretlen arcait fedezheted majd fel.

Kapcsolódó cikkek

A nyilvános wifi hálózat veszélyei

Néhány szabály, amit érdemes betartani, ha nyilvános wifit használsz

Érdemes odafigyelni bizonyos dolgokra, ha nyilvános hálozatokhoz csatlakozunk, ezek ugyanis közel sem annyira biztonságosak, mint elsőre gondolnánk.

Mexikó - érdekességek - csivava, tortilla, tequila, rúdtánc fesztivál

Mexikó

Ha Mexikóban nyaralnál, júniusban menj, mert ekkor van az Urban Pole Dance Day.

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

A négyezres svájci faluba nyaranta 50 000 indiai érkezik.