Új divat a felnőttek körében. Hódít a számfestő

A kifestőkről elsőre az egyszerű vonalrajzok juthatnak eszünkbe. Azonban a paletta ennél jóval szélesebb.
Új divat a felnőttek körében. Hódít a számfestő

Ma már nem csak gyerekeknek készülnek készségfejlesztő színezők, hanem a felnőttek számára is elérhetők a szebbnél-szebb kiszerelések. Hisz alkotni kicsiktől a nagyokig mindenki szeret. Játszani a színekkel, szabadjára engedni a kreativitást. Ebben partner a számfestő készlet.

Mi a számfestő?

A számfestő egy olyan fehér vásznon, amin számozott rubrikák vannak. Ezeket kiszínezve láthatjuk meg a képet teljes valójában. Rengeteg koncepció közül választhatunk. Természet és élővilág, híres festmények, csendéletek, absztrakt formák, stb.

A festés nem csupán szórakoztató hobbi. Hanem szellemi és lelki megújulás is egyben.
A szervezetünknek rendszeresen szüksége van a pihenésre. Kellenek olyan időszakok, amikor épp nem a teendőink körül forgunk, hanem visszavonulunk és lecsillapodunk.

Mire jó a számfestő, és miért szeretik sokan?

● Digitális detox - kikapcsol az online világból

● Segít megnyugodni, relaxálni, letenni a napi terheket

● Inspirál, ötleteket ad, felélénkíti az agy jobb kreatív féltekét

● Tréningezi a finom, lágy mozdulatokat

● Koncentrálja a figyelmet, megállítja a cikázó gondolatokat

● Jó hatással van az idegrendszerre.

Mikor hasznos számfestő készletet vásárolni?

Ajándékba - még érintetlenül

A legtöbb családi, baráti körben van legalább egy olyan személy, aki szeret pepecselni. Állandóan valami kreatív dolgon jár az esze. Élvezi az aprólékos, belemélyülős feladatokat. Biztosan felcsillan a szeme egy ilyen ajándékra.

Ajándékba - már megfestve

Sokan dekorálják az otthonukat egyedi festett képekkel. Olyannal, aminek története van és amihez kellemes emlékek fűződnek. A kézzel készített meglepetés számukra olyan kedves gesztus lehet, amiben benne van az ajándékozó szíve-lelke.

Lakásdekorációnak

A lakberendezési boltok kínálata véges. Ezért előfordulhat, hogy nem találunk az ízlésvilágunkhoz passzoló képet. Főleg ha egyedi festményt szeretnénk a falra. Ekkor érdemes saját kézbe venni az irányítást és megfesteni úgy, ahogy nekünk tetszik.

Fontos, hogy olyan kereskedőtől vásároljunk, aki figyel a minőségre.

Ne feledjük, a számfestő készlet lelke a vászon. Több vászon típus is létezik, amelyek alkalmasak arra, hogy fessünk rájuk. Vannak basic és magasabb minőségű anyagok is. A különbségek sok esetben csak munka közben vagy azután észlelhetők. A kulcs az összetételben rejlik. Javasolt magas pamuttartalmú festővásznat használni. Erre szépen felvihető és kenhető rajta a festék, valamint felszívja a felesleges nedvességet, így szépen mattra szárad.

Az Otthoni Hobbi a legkiválóbb alapanyagokat kínálja a hobbi festőknek.

Látogass el webshopunkba és nézz körül!

Kapcsolódó cikkek

Új divat a felnőttek körében. Hódít a számfestő

Új divat a felnőttek körében. Hódít a számfestő

A kifestőkről elsőre az egyszerű vonalrajzok juthatnak eszünkbe. Azonban a paletta ennél jóval szélesebb.