Személyre szabott dekoráció a stílusos otthonért

Otthonunk berendezésében nem elhanyagolható a kiegészítők szerepe sem, ami az utóbbi években különösen hangsúlyossá vált a trendekben is.
Személyre szabott dekoráció a stílusos otthonért

Életünk legnagyobb részét az otthonunkban töltjük, már nem feltétlenül csak aludni esünk haza, ezért sem mindegy, hogy milyen körülmények vesznek körül. A lakberendezésnek éppen emiatt már nem csak a stílusos berendezési tárgyak megtalálása és ötvözése a feladata, hanem az élettér személyre szabása, a lakó igényeinek megfelelően otthonossá tétele.

Ez legkönnyebben a kiegészítők, dekorációs elemek, egyedi tárgyak hangsúlyozásával elérhető, így a kézműves termékek, a műalkotások és a különféle képek, vászonképek, fényképek előkelő helyen szerepelnek a legújabb divatok listáján is. Otthonunk ezek segítségével valóságos galériává válhat, viszont a minimalizmusra törekvők is remek megoldásokat találhatnak a nagy visszatérők segítségével.

Akár az új otthonunkba, akár csak a változatosság kedvéért egy új falikép beszerzése üdítő színfoltja lesz a lakásnak, aminek a vendégeink is a csodájára járnak majd. A dovido.hu kínálatában a legkülönfélébb mintákat, ábrákat találjuk meg jó minőségű, tartós vászonképekként. Legyen só a klasszikus, illetve a több darabból álló megoldásról, a kínálatban mindezek a legkülönfélébb stílusban elérhetőek.

Egy-egy új képpel teljesen más arcát mutathatjuk meg az otthonunknak, de segítségükkel akár egy teljes falat is átalakíthatunk galériafallá, a trükk a különböző méretű képekben rejlik. Ezeket a falra helyezés előtt próbáljuk ki a földön elhelyezve, különféle variációkban, hogy megtalálhassuk a legideálisabb kombinációt. Ha a hatást szeretnénk fokozni, válasszunk a stílusunkhoz illő kerámiákat, textíliákat, amikkel egységessé tehetjük a hangulatot. Mivel a jelenleg a minimalista és a maximalista trendek is aktuálisak, könnyű dolgunk lesz, a lényeg csak az, hogy az otthonunk tükrözze a személyiségünket, de legalábbis jól érezzük magunkat benne.

Kapcsolódó cikkek

7  dolog, amit nézz meg egy whiskysüvegen vásárláskor!

7 dolog, amit nézz meg egy whiskysüvegen vásárláskor!

Amikor whiskyt vásárolsz, mindenképpen nézd meg alaposan az üveget. Mutatjuk, hogy mire is figyelj oda.

A legjobb dolog, ami egy bodzavirággal történhet: Spájz Bodzaszörp lesz belőle

A legjobb dolog, ami egy bodzavirággal történhet: Spájz Bodzaszörp lesz belőle

A bodzavirágzás idejét könnyű „kiszagolni”. Az akár 5 méter magasságot is elérő bodzafák az erdei tisztások, erdőszélek, kertvégek és közutak mellől ontják magukból a csodás illatot.

Új divat a felnőttek körében. Hódít a számfestő

Új divat a felnőttek körében. Hódít a számfestő

A kifestőkről elsőre az egyszerű vonalrajzok juthatnak eszünkbe. Azonban a paletta ennél jóval szélesebb.