Személyre szabott dekoráció a stílusos otthonért

Otthonunk berendezésében nem elhanyagolható a kiegészítők szerepe sem, ami az utóbbi években különösen hangsúlyossá vált a trendekben is.
Személyre szabott dekoráció a stílusos otthonért

Életünk legnagyobb részét az otthonunkban töltjük, már nem feltétlenül csak aludni esünk haza, ezért sem mindegy, hogy milyen körülmények vesznek körül. A lakberendezésnek éppen emiatt már nem csak a stílusos berendezési tárgyak megtalálása és ötvözése a feladata, hanem az élettér személyre szabása, a lakó igényeinek megfelelően otthonossá tétele.

Ez legkönnyebben a kiegészítők, dekorációs elemek, egyedi tárgyak hangsúlyozásával elérhető, így a kézműves termékek, a műalkotások és a különféle képek, vászonképek, fényképek előkelő helyen szerepelnek a legújabb divatok listáján is. Otthonunk ezek segítségével valóságos galériává válhat, viszont a minimalizmusra törekvők is remek megoldásokat találhatnak a nagy visszatérők segítségével.

Akár az új otthonunkba, akár csak a változatosság kedvéért egy új falikép beszerzése üdítő színfoltja lesz a lakásnak, aminek a vendégeink is a csodájára járnak majd. A dovido.hu kínálatában a legkülönfélébb mintákat, ábrákat találjuk meg jó minőségű, tartós vászonképekként. Legyen só a klasszikus, illetve a több darabból álló megoldásról, a kínálatban mindezek a legkülönfélébb stílusban elérhetőek.

Egy-egy új képpel teljesen más arcát mutathatjuk meg az otthonunknak, de segítségükkel akár egy teljes falat is átalakíthatunk galériafallá, a trükk a különböző méretű képekben rejlik. Ezeket a falra helyezés előtt próbáljuk ki a földön elhelyezve, különféle variációkban, hogy megtalálhassuk a legideálisabb kombinációt. Ha a hatást szeretnénk fokozni, válasszunk a stílusunkhoz illő kerámiákat, textíliákat, amikkel egységessé tehetjük a hangulatot. Mivel a jelenleg a minimalista és a maximalista trendek is aktuálisak, könnyű dolgunk lesz, a lényeg csak az, hogy az otthonunk tükrözze a személyiségünket, de legalábbis jól érezzük magunkat benne.

Kapcsolódó cikkek

A nők egyik rémálma – dugulás a mosdóban

A nők egyik rémálma – dugulás a mosdóban

A nőknek sok rémálma van. Az egyik az, hogy dugulás keletkezik a mosdóban.

Jobb hőérzet, láthatatlan fűtési rendszer

Jobb hőérzet, láthatatlan fűtési rendszer

Az év bármely szakában élvezhetjük a nap melegét az otthonunkban is.

Személyre szabott dekoráció a stílusos otthonért

Személyre szabott dekoráció a stílusos otthonért

Az egyedi dekorelemek nagy népszerűségnek örvendenek.