Teljes kikapcsolódás Hévízen, a Hotel Palace****-ban

A legtöbben a termálvízről ismerik, de Hévíz városa jóval többet tud nyújtani azoknak, akik bizalmat szavaznak ennek a Zala megyei turisztikai célpontnak.
Teljes kikapcsolódás Hévízen, a Hotel Palace****-ban

Természetesen a világ legnagyobb biológiailag is aktív termálvizes tava, az Európában egyedülállónak számító tőzegmedrű Hévízi Tófürdő valóban kihagyhatatlan állomása az itt eltöltött időnek, de bőven akad egyéb elfoglaltság is a város tarsolyában. A tó mellett álló véderdő remek kirándulási lehetőséget nyújt akár az egész család számára, de a séta közbeni helyi élővilágra való rácsodálkozáson túl is élvezhetjük a tájat, ha kicsit aktívabb mozgásra vágyunk, remek futóterepet biztosít számunkra.

Kényelem és figyelmesség, magas színvonalú ellátás, ilyen és hasonló jelzőkkel illetik a Hotel Palace**** -t és munkatársait az idelátogató vendégek. Hévíz legismertebb szálláshelye igazi felüdülést kínál a hétköznapokból kiszakadni kívánó látogatóknak, akik nem csak a nyugdíjas korosztályból kerülnek ki, hiszen a legkisebbekkel érkező családosoktól kezdve a romantikus kikapcsolódásra vágyók is megtalálják a számításukat. Ehhez hozzájárul a hotel wellness kínálata, a nyakzuhanyos úszómedencével kezdve, a pezsgőfürdőn át, a finn szauna, a bio aroma szauna, a gőzkabin, valamint a nyári időszakban a vendégek számára biztosított napozóterasz is. Az akkreditált gyógyszállodaként működő Hotel Palace**** nem csak a testet, a lelket is kényezteti. De ahogy sokan tartják, a boldogsághoz a gyomron keresztül vezet az út, így nem feledkezünk meg a gasztronómiáról sem; a helyi fogások mellett a világ konyháinak különlegességeivel várják a korgó hasú vendégeket a hotel éttermében és kávézójában.

Nem kell lemondani a kalandokról sem, ha családunkkal szeretnénk izgalmas programokkal tölteni a szabadidőnket, akkor a legkisebbek legnagyobb örömére vegyük az irányt Rezi felé, a Dinó- és Kalandparkba, ahol a hatalmas őslények között tölthetjük a napunkat. Hasonlóan szórakoztató és emlékezetes élményeket kínál a Bobo Fun Park is, amit Alsópáhokon találunk. A család minden tagja remekül mulathat, hogy aztán az eseménydús órák fáradalmait a hotelben tökéletes relaxációval töltött idő egészítse ki teljes egésszé.

Kapcsolódó cikkek

A nyilvános wifi hálózat veszélyei

Néhány szabály, amit érdemes betartani, ha nyilvános wifit használsz

Érdemes odafigyelni bizonyos dolgokra, ha nyilvános hálozatokhoz csatlakozunk, ezek ugyanis közel sem annyira biztonságosak, mint elsőre gondolnánk.

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszlón mindig jól érezhetjük magunkat. Mutatjuk is, hogy miért!

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival - Eurodisney - Disneyland

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Az ember azt hinné, általános iskola közepe felé kinövi ezt, de Disneyland korra való tekintet nélkül gyűjti rajongóit.