Miért egészséges a bőroldós lábápolás?

A lábápolásnak számtalan formája létezik, azonban a konkrét bőroldós lábápolást még kevesen ismerik. Az alábbiakban felsorolunk pár indokot, miért éri meg ezt az eljárást választanod.
Miért egészséges a bőroldós lábápolás?

Sokkal szebb és puhább bőrt kapunk

A bőroldásos lábápolás során egy speciális szérummal kenik be a lábunkat, amely felpuhítja és elkezdi feloldani a bőrkeményedéseket. Ez azt jelenti, hogy a hagyományos áztatásos, csiszolásos megoldás helyett a bőrkeményedés egészét könnyedén eltávolíthatja a szakember. A Balsan bőroldó lábápoló termékcsalád segítségével ráadásul egyszerre táplálják a bőrünket, miközben megszabadítanak a zavaró keményedésektől. Ezen kívül a Balsan termékei pár perc alatt tökéletesen sima és puha bőrt varázsolnak. Az ilyen kezelést egyébként csak azok a szakemberek végezhetik el, akik részt vettek a márka bőrhámlasztó tanfolyamán. Vagyis ha szeretnénk ebben a csodálatos kezelésben részesülni, keressük a Balsan által validált szakembereket.

Higiénikus

A hagyományos áztatással ellentétben itt olyan anyagokat használnak a pedikűrösök, amelyek alapvetően antibakteriálisak, és még a gombás bőrt is kezelik. Ezért kizárt, hogy akármilyen fertőzésveszély merüljön fel a kezelés közben. Pont ez az oka annak, hogy például cukorbetegek számára is ajánlott a kezelés, hiszen teljes mértékben biztonságos módszerről van szó, ami sokkal higiénikusabb, mint a hagyományos bőrkeményedés-eltávolítás.

Tökéletesen eltüntetni a legapróbb bőrkeményedést is

A bőroldás segítségével olyan helyekről is nyomtalanul eltüntetheti a szakember a bőrkeményedést, ahol a klasszikus megoldással nehezen lehetne. A lábujjak között, vagy a körömágy mentén is tisztán és nyom nélkül szedi le az elhalt bőrt, ezért az egész lábfejünk makulátlanul bőrkeményedéstől mentes lehet. A különféle speciális körömreszelők segítségével pedig még jobban eltávolíthatóak az olyan makacs és vastag bőrkeményedések, amelyeket az áztatással csak több kezelés árán lehetne megoldani megfelelően. Ilyenkor ugyanis nem mindig lehet eltávolítani azonnal a már régóta megvastagodott bőrkeményedést a hagyományos megoldással. A bőroldás segítségével viszont megoldható még ez a nehéznek tűnő feladat is.

Kapcsolódó cikkek

akné, pattanások - íme néhány tipp a pattanások ellen

Valódi megoldások a pattanások ellen

A pattanás ellen van megoldás. Csak néhány lépés és örökre megszabadulhatunk attól.

Mi az az arcszérum, és hogyan kell használni egy ilyen kozmetikumot?

Mi az az arcszérum, és hogyan kell használni egy ilyen kozmetikumot?

A mai arcápolási rutin elengedhetetlenül fontos részét képezik az arcszérumok.