Átvilágított fából készül a különleges fali dekoráció, ami garantáltan sehol nem jön veled szembe

Sokunkban felmerült már a kérdés, vajon mivel is tehetnénk a lakásunkat szebbé, otthonosabbá? A legtöbben már unjuk a szokványos dísztárgyakat, amikkel a nagyáruházak polcain találkozunk. Egyre fontosabb számunkra az egyediség, a különleges megoldások.
Átvilágított fából készül a különleges fali dekoráció, ami garantáltan sehol nem jön veled szembe

Ezért is bizonyos, hogy sokan felkapják majd a fejüket Szabó László formabontó alkotásaira. A budapesti művész fával és a manapság kiemelten trendinek számító epoxy gyantával dolgozik, az eredmény pedig káprázatosan szép és eredeti.

A művész vékonyra csiszolt lemezt hoz létre a fákból, amelyeket aztán csillogó gyantával von be, ezzel téve tükörsimává a felületet. Mögötte LED égősorokat helyez el, így rajzolódik ki a négyféle fa erezete, sajátos mintákat vetítve a fényforrás elé.

A fák változó textúrái által egyszeri, megismételhetetlen alkotás jön létre, aminek minden centimétere különböző.

Ezek a munkák nemcsak az organikus anyagválasztással mennek szembe a sorozatgyártott tömegcikkekkel: egyaránt tükrözik a művész leleményét és a természet szépségét is.


Kapcsolódó cikkek

7  dolog, amit nézz meg egy whiskysüvegen vásárláskor!

7 dolog, amit nézz meg egy whiskysüvegen vásárláskor!

Amikor whiskyt vásárolsz, mindenképpen nézd meg alaposan az üveget. Mutatjuk, hogy mire is figyelj oda.

Vízforraló tisztítása - tippek!

5 tipp, hogyan tisztítsa ki vízforralóját

A vízforralóval egyik gond az, hogy gyakran kell tisztítani a lerakódott vízkő miatt. Mi 5 tippet is adunk, hogyan tisztítsuk ki a vízforralót.

Csak 60 fok feletti mosásnál pusztulnak el a baktériumok

Csak 60 fok feletti mosásnál pusztulnak el a baktériumok

A mosógép ideális élőhely a baktériumok számára, ezért legalább havonta egyszer vagy kétszer futtasson végig egy 60 fokos programot. Így a magasabb hőfok a kórokozó mikroorganizmusokat megbízhatóan elpusztítja.