Első séták a lakáson kívül babával - így készülj fel!

Egyéves kor körül igazi kis örökmozgóvá válnak a babák és elkezdenek maguktól járni. Az egészséges fejlődés érdekében nagyon fontos, hogy megfelelő cipőt válasszunk az első sétákhoz. Ismerd meg a dd step cipő előnyeit és megosztunk veled pár tanácsot, amiért hasznos lehet számodra a babahordozó bérlés!
Első séták a lakáson kívül babával - így készülj fel!

Dd Step cipő - minden évszakban tökéletes választás

A gyerekek és a szülők életében nagyon fontosak az első lépések. Érdemes figyelnünk rá, hogy milyen cipőben teszi meg ezeket a baba. A Dd Step cipő nagyon kényelmes és hajlékony, valamint az orr és sarok részénél megerősített védelemmel van ellátva. Jól tartja a babák lábát, ezáltal természetes mozgást tesz lehetővé.

A cipő gyártási technológiának köszönhetően a felsőrész talphoz történő varrásával minimálisra csökken a cipők összeállításához szükséges ragasztó mennyisége, ezáltal Dd Step cipő tartósabb lesz. Speciális bevonattal vannak kezelve, így az sem fog problémát okozni ha a baba belemegy a vízbe, hiszen a Dd Step cipő felülete vízlepergető. A talpbetét borítása bőrből készül, magasabb komfortérzetet biztosítva ezzel az érzékeny gyermeklábak számára és ezáltal is javítva a lábbeli légáteresztő tulajdonságát.


Babahordozó bérlés sétákhoz - ezért éri meg!

Az első séták során még gyorsan elfáradnak a babák és ilyenkor neked kell továbbvinni a séta hátralévő szakaszán. Ez viszont hosszú távon fárasztó lehet a hátad számára. Ilyenkor nagyon jó ötlet elővenni a babahordozót, mert kis helyen is elfér és praktikus a használata. Hordozhatsz vele elől a mellkasodon, háton és csípőn is, ha szeretnéd.


Babahordozó bérlés sétákhoz - ezek az előnyei!

Ha nem szeretnéd minden nap használni, vagy csak nem akarsz vásárolni egyet, de néha előfordulhatnak helyzetek amikor szükséged lehet rá, akkor számodra tökéletes opció lesz a babahordozó bérlés szolgáltatás, amelyet ma már könnyen, akár az internetről is el tudsz érni.

Érdemes kipróbálni babahordozó bérlés szolgáltatást, hiszen ha esetleg még nem volt babahordozótok, akkor először kipróbálhatjátok, hogy melyik az a fajta, amelyik számotokra a legmegfelelőbb és a baba melyikben érzi magát a legjobban. Ha elnyeri tetszésedet, akkor meg is tudod vásárolni, a bérleti díjat pedig sok helyen be is számítja a bérbeadó a vételárba.

Az első sétákhoz tehát érdemes beszereznünk néhány dolgot, amivel megkönnyítheted a baba és saját dolgodat is. A Dd Step cipő kialakítása és anyaga miatt tökéletes első cipő lesz babád számára. Számodra pedig babahordozó bérlés szolgáltatás lehet hasznos, hiszen leveszi a terhet a hátadról és mindannyian élvezhetitek az első sétákat a babával.

Kapcsolódó cikkek

Hogyan válasszunk babaházat gyermekünknek?

Hogyan válasszunk babaházat gyermekünknek?

Minden babának szüksége van lakóhelyre, hiszen nekik is lakniuk kell valahol. Hiszen nem érezheti jól magát a baba az ágyon, a polcon, a szekrényben, vagy egy játéktárolóban...

Így hat a gyerekek agyára a számítógép

Így hat a gyerekek agyára a számítógép

Azt, hogy igazán hogy hat a számítógép a gyerekek agyára csak napjainkban kezd érdekessé válni, hiszen az évezred első évtizedében még ki sem fejlődött igazán ez a mostani digitális világ.

A világ egyik leghasznosa találmánya, a bugyipelenka

A zuhanyfüggönyből készült műanyag alsóruhától a bugyipelusig

Ismered a pelenka történetét? Cikkünk a pelenka múltjába avat be.