Első séták a lakáson kívül babával - így készülj fel!

Egyéves kor körül igazi kis örökmozgóvá válnak a babák és elkezdenek maguktól járni. Az egészséges fejlődés érdekében nagyon fontos, hogy megfelelő cipőt válasszunk az első sétákhoz. Ismerd meg a dd step cipő előnyeit és megosztunk veled pár tanácsot, amiért hasznos lehet számodra a babahordozó bérlés!
Első séták a lakáson kívül babával - így készülj fel!

Dd Step cipő - minden évszakban tökéletes választás

A gyerekek és a szülők életében nagyon fontosak az első lépések. Érdemes figyelnünk rá, hogy milyen cipőben teszi meg ezeket a baba. A Dd Step cipő nagyon kényelmes és hajlékony, valamint az orr és sarok részénél megerősített védelemmel van ellátva. Jól tartja a babák lábát, ezáltal természetes mozgást tesz lehetővé.

A cipő gyártási technológiának köszönhetően a felsőrész talphoz történő varrásával minimálisra csökken a cipők összeállításához szükséges ragasztó mennyisége, ezáltal Dd Step cipő tartósabb lesz. Speciális bevonattal vannak kezelve, így az sem fog problémát okozni ha a baba belemegy a vízbe, hiszen a Dd Step cipő felülete vízlepergető. A talpbetét borítása bőrből készül, magasabb komfortérzetet biztosítva ezzel az érzékeny gyermeklábak számára és ezáltal is javítva a lábbeli légáteresztő tulajdonságát.


Babahordozó bérlés sétákhoz - ezért éri meg!

Az első séták során még gyorsan elfáradnak a babák és ilyenkor neked kell továbbvinni a séta hátralévő szakaszán. Ez viszont hosszú távon fárasztó lehet a hátad számára. Ilyenkor nagyon jó ötlet elővenni a babahordozót, mert kis helyen is elfér és praktikus a használata. Hordozhatsz vele elől a mellkasodon, háton és csípőn is, ha szeretnéd.


Babahordozó bérlés sétákhoz - ezek az előnyei!

Ha nem szeretnéd minden nap használni, vagy csak nem akarsz vásárolni egyet, de néha előfordulhatnak helyzetek amikor szükséged lehet rá, akkor számodra tökéletes opció lesz a babahordozó bérlés szolgáltatás, amelyet ma már könnyen, akár az internetről is el tudsz érni.

Érdemes kipróbálni babahordozó bérlés szolgáltatást, hiszen ha esetleg még nem volt babahordozótok, akkor először kipróbálhatjátok, hogy melyik az a fajta, amelyik számotokra a legmegfelelőbb és a baba melyikben érzi magát a legjobban. Ha elnyeri tetszésedet, akkor meg is tudod vásárolni, a bérleti díjat pedig sok helyen be is számítja a bérbeadó a vételárba.

Az első sétákhoz tehát érdemes beszereznünk néhány dolgot, amivel megkönnyítheted a baba és saját dolgodat is. A Dd Step cipő kialakítása és anyaga miatt tökéletes első cipő lesz babád számára. Számodra pedig babahordozó bérlés szolgáltatás lehet hasznos, hiszen leveszi a terhet a hátadról és mindannyian élvezhetitek az első sétákat a babával.

Kapcsolódó cikkek

Megoldások a kisbabák alvás problémáira

Megoldások a kisbabák alvás problémáira

Az egyik legfontosabb téma, ami a szülőket, babákat egyaránt érinti.

Nyári napközis tábor 2024 Budapesten, Angyalföldön

Nyári napközis tábor 2024 Budapesten, Angyalföldön

A gyerekek több ok miatt is élvezik a táncot. A magzat már az anyaméhben is reagál a zenére, a kicsik, ha még nem is tudnak járni, de a zene ritmusára már táncot imitálnak, a nagyobb gyerekeket pedig hihetetlenül kikapcsolja a mozgásnak ez a formája.

A világ egyik leghasznosa találmánya, a bugyipelenka

A zuhanyfüggönyből készült műanyag alsóruhától a bugyipelusig

Ismered a pelenka történetét? Cikkünk a pelenka múltjába avat be.